Aktuellt

Aktuellt

God Jul & Gott Nytt År!

Greencon vill önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Vi vill tacka personal, kunder och andra som vi jobbat med under året och hoppas på ett nytt framgångsrikt 2018.

Energikicken 2017

Välkommen till Greencons monter på SABOs Energikick den 28–29 november på Conventum i Örebro. Två fullmatade dagar med intressanta studiebesök, inspirationsföreläsningar och parallella seminarier. Niklas Hansson och Thomas Björk finns på plats för att presentera GreenView och Greencons breda utbud av energitjänster.

   

Tid och plats
28–29 november, på Conventum i Örebro.
Samling klockan 09.00-10.30 med kaffe och smörgås samt utställning.
Valt studiebesök klockan 08.00-10.00. Konferensen startar 10.30.
Dag 2 avslutar konferensen ca 15.10.

Läs mer: http://energikicken2017.sabo.se/

Energideklarationer

De första energideklarationerna i Sverige genomfördes 2008. En energideklaration är giltig i 10 år, därav är det läge att börja planera för uppdateringen. En nyhet sedan den första omgången är att A-temp ska vara uppmätt.

Behöver du reda ut begreppet A-temp eller få den uppmätt hjälper vi gärna till med det. Vi hjälper naturligtvis även till med själva deklarationen.

Läs mer om energideklarationer här

Bollnäs Bostäder väljer GreenView SBA

Vi välkomnar Bollnäs Bostäder som ny kund hos oss. Bollnäs Bostäder har valt GreenView som system för att sköta sitt SBA-arbete.

Med den nya lösningen förenklas arbetet för förvaltare och bovärdar, där de nu kan registrera sina moment direkt i sin telefon eller surfplatta. All information synliggörs i systemet vilket ger en bra översikt om hur man ligger till i arbetet.

Läs mer om GreenView och SBA här

Greencon förstärks på marknadssidan

Greencon förstärks på marknadssidan med en säljare. Vi hälsar Thomas Björk välkommen, Thomas är utbildad Energi/ VVS-tekniker på Högskolan i Gävle och kommer närmast från en fastighetsskötartjänst på Mitt Media.

Visualisering av produktion för Mondelez

Greencon har fått uppdraget för utveckling av produktionsvisualisering i realtid för Mondelez anläggning i Upplands Väsby. Systemet ger övergripande information och status om bl.a. skiftmönster, volymer och hastigheter från flera olika linjer, samt en översiktsvy för samtliga linjer. Systemet är anpassat för att visas på olika displayskärmar och är nu driftsatt som pilot.

Diplom för FRAMgångsrikt FÖRetagande

Idag kom Gävle kommuns Näringslivschef Johan Tunhult med diplom till oss på Greencon.

Utmärkelsen gäller FRAMgångsrikt FÖRetagande 2016.
BRA JOBBAT ALLA!

FRAMgångsrikt FÖRetagande

Telge Energi i samarbete med Greencon

Telge Energi och Greencon har inlett ett samarbete som innebär att Telge Energi kan erbjuda sina företagskunder Greencons tjänster inom energikartläggning och energieffektivisering. Konkret innebär samarbetet att Telge Energis kunder får hjälp med att se över sin energianvändning och hur den blir så energieffektiv och klimatsmart som möjligt.

– Vår huvudverksamhet är att erbjuda 100% ren, förnybar el från sol, vind och vatten. Tack vare samarbetet med Greencon kan vi nu erbjuda en tjänst som våra företagskunder efterfrågar. Det ligger helt i linje med vår utveckling där vi förutom med Greencon har ett nära samarbete med flera andra aktörer för att stärka våra positioner inom elbranschen med fokus på både hållbar utveckling och kundnytta, säger Mats Fagerström, VD för Telge Energi.

Magnus Hedin, VD för Greencon, säger att samarbetet innebär ett viktigt steg för att möta behovet av dessa tjänster.

– Vi är glada över att Telge Energi har valt oss som samarbetspartner, vi vet att de har stort förtroende hos sina kunder i elbranschen. Samarbetet innebär att vi tillsammans kan erbjuda nuvarande och framtida kunder hjälp att se över sin energianvändning och hur den kan minska. Inte sällan hamnar besparingarna på 15 procent eller mer.

Mats Fagerström hos Telge Energi lyfter att många av kunderna efterfrågar hjälp med att se över sin energianvändning och att Telge Energi i Greencon funnit ännu en bra partner.

– Många företagare förbrukar en hel del el och vi vet också att många kan göra besparingar genom kartläggning och energieffektivisering, säger han. Därför är Greencons kompetens viktig. Vi kan komplettera Telge Energis utbud av enbart förnybar energi med tips kring effektivisering som innebär färre antal kilowattimmar. Bra för våra kunders plånböcker och inte minst för miljön och klimatet som vi månar om.

Om Telge Energi
Telge Energi är ett elbolag från Södertälje som alltid utmanat branschen. Först sänkte vi priserna, sen kämpade vi mot kolkraften. Nu vill vi ge barnen en ljusare framtid och en mer hållbar planet. Därför erbjuder vi inte bara 100% ren el från sol, vind och vatten utan investerar även i klimatinitiativ i Sverige och utomlands. Det betyder att Telge Energis vinst bidrar till att ge barn, i Sverige och i världen, en ljusare framtid och en mer hållbar planet. Läs mer om Telge Energi här

För mer information, kontakta:

Magnus Hedin
VD, Greencon
Telefon: 0733-211 250
E-post: magnus.hedin@greencon.se

Jonna Holmgren
Presskontakt, Telge Energi
Telefon: 070-888 85 02
E-post: jonna@massivpr.se

Originalartikel: https://telgeenergi.se/privat/kundservice/nyheter/telge-energi-i-samarbete-med-greencon-for-energieffektivisering/

Energinyheter: http://www.energinyheter.se/20170612/17815/telge-energi-i-samarbete-med-greencon

Nynäshamns kommun väljer GreenView Städapp

Tillsammans med Nynäshamns kommun har en funktion i appen utvecklats för incheckning via QR-koder. Funktionen används av städpersonal för att underlätta arbetet och bidrar samtidigt till en ökad transparens. Framförallt bidrar funktionen till en ökad säkerhet då information finns om var personal befinner sig i händelse av brand, inbrott eller annan särskild händelse.

Som alltid finns stöd för anpassning av checklistor och återkoppling av anmärkningar inklusive foton.

Läs mer om GreenView här


Nyhetsarkiv

Kalender

januari 2018
M T O T F L S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
KONTAKTA OSS

Nyfiken, skeptisk eller allmänt frågvis? Hör av dig!

Namn:

E-postadress:

Meddelande:

www.greencon.se