Vi hälsar Marlene Wendin och Anna Norlin hjärtligt välkomna i gänget. Båda började på Greencon i månadsskiftet augusti/september på vår avdelning för dokumentation.

Marlene är utbildad datavetare med grafisk inriktning och har kandidatexamen vid Högskolan i Gävle. Hon har även studerat spelgrafik på Playgroundsquad i Falun. Hon är född och uppväxt i Gävle och är en riktig livsnjutare med varierande intressen. Talar varmt om film, Newfoundlandshundar och antikens historia, vilket slukar en del av hennes fritid. Annars kan man finna henne framför ett bra datorspel eller brädlir tillsammans med sambon och vänner.

Anna har läst programmet Design och träteknik på Högskolan i Gävle. Hon jobbar 40% på Greencon och undervisar övriga 60% i design på Bessemergymnasiet, Sandviken. Kommer ursprungligen från Haninge söder om Stockholm. Spenderar oerhört mycket tid på skidor och har arbetat jorden runt som skidlärare. Ensam svensk segrare av den ökända friåkningstävlingen Derby de Chavanette (Schweiz). När snön lyser med sin frånvaro är MTB och kajak bra substitut.

KONTAKTA OSS

Nyfiken, skeptisk eller allmänt frågvis? Hör av dig!

Namn:

E-postadress:

Meddelande:

www.greencon.se